Advies - Design -  Hosting  - ApplicatiesPrint deze pagina

Waarom kiezen voor Cartesians Internet Diensten?

CMS - Webwinkel- Content Management Systeem - Portalsysteem - E-commerce - SEO

  • Kennis: Met meer dan 15 jaar ervaring als web professionals kunt u vertrouwen op onze kennis en kunde.
  • Onafhankelijkheid: U hebt zelf alles onder controle met altijd eenvoudig te bedienen beheer mogelijkheden voor uw applicatie en website.
    Snel en eenvoudig om mee te werken, krachtig voor het juiste doel!
  • Technisch uitgewerkt: Lay-out en inhoud zijn volkomen gescheiden van elkaar. Wij werken met bewezen en betrouwbare technieken en volgens beproefde internet standaarden! Op elk gewenst moment en overal ter wereld kan er ingelogd worden om uw website en of applicatie te beheren. Wij bouwen webbased, via internet toegankelijke applicaties, zonder extra benodigde software op uw servers of pc's.
  • Veilig: Indien gewenst verzorgen wij ook de hosting van uw site op de meest betrouwbare servers voor maximale bereikbaarheid. Daarnaast maken wij automatisch elke dag of vaker een complete backup van uw hostingaccount. Uw site, e-mail en database wordt veilig opgeslagen op een externe backupserver.
  • Support & Advies: Wij vertalen uw ideeën en wensen naar concrete mogelijkheden op het internet, spreken niet in betekenisloos jargon en blijven uw zaak op internet trouw.

een zoekmachine voor uw website!
Sitemap Cartesians Internet Diensten